GRATIS BOEK

Coobly Academy

Ben jij als ondernemer sterk gegroeid? 

 

Is je bedrijf gestructureerd gegroeid afgelopen jaar?
 

Maken deze antwoorden jou niet super blij…

...zit er meer in jou en in je bedrijf, maar komt het er niet uit?

 

Dan is de Coobly Academy de match voor jou!

 

De Coobly Academy is voor online ondernemers [online programmamakers, online trainers, online coaches] die geweldige resultaten willen zien als ondernemer én met hun bedrijf.

Doe mee met de Academy en ontvang alle basis online business kennis die je nodig hebt zodat je bedrijf groeit richting een gestructureerde maandomzet van € 5.000 en jou als ondernemer de juiste coaching biedt zodat jij de ontwikkeling realiseert die bij bedrijfsgroei hoort.

Want je bedrijf kan alleen maar zo snel groeien...
...als dat jij je als ondernemer ontwikkeld.

Je bedrijfsgroei is een directe afspiegeling van jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

 

EARLY BIRD ACADEMY

Ben jij er klaar voor om je bedrijf te transformeren - en je leven?

 

Heb jij het gevoel dat je bedrijf - en je leven - stilstaat? Klik dan op de video hieronder, waarin je ontdekt dat de Academy hét ontbrekende ingrediënt is van jouw online ondernemerschap!

 

 
EARLY BIRD ACADEMY

Dit is wat je krijgt wanneer je instapt in de Coobly Academy

 

Wanneer je meedoet met de Academy, ontvang je direct toegang tot de online omgeving die jou helpt met transformatie.

Dit is inclusief wekelijkse live online groepscoaching. Maandelijkse 1-op-1 business-life coaching. Een continu aangevuld curriculum aan online trainingen, inclusief specifiek per training aangeboden coach calls. Live online workshops en live online Expert Masterclasses.

Dit is een enorme hoeveelheid waarde wat we jou leveren. 

 

Maar er is meer...

 
Het meest waardevolle is dat wij jou leren hoe jij zelf gestructureerd nieuwe leads binnenhaalt en hoe je deze omzet in jouw ideale klanten. Hierdoor ben jij in staat op een solide basis jouw online bedrijf te runnen. Richting meer omzet, meer impact en meer vrijheid.

 

De focus bij alles wat we doen in de Coobly Academy ligt op 3 speerpunten. Persoonlijke ontwikkeling & Mindset. Marketing en Verkoop. Plus, moderne schaalbaarheid technieken, zoals tools, systemen, adverteren en productiviteit. Per onderdeel zijn er trainingen beschikbaar en continu wordt het curriculum aangevuld. 

Zodra je deze skills onder de knie hebt en implementeert in je bedrijf, ben jij in staat verder te groeien met je online onderneming, meer impact te maken en meer vrijheid te ervaren, dan je ooit voor mogelijk hield.

TRAININGEN

On-demand en live online trainingen, expert masterclasses - ook gegeven door collega online ondernemers - en praktische workshops met handige werkboeken. Al het lesmateriaal is te volgen zoals jij dat wilt. Alles tegelijk, of gefocust per onderdeel.

GROEP COACHING

Wekelijks zijn er de vaste groep coach calls. Plus, daar bovenop bieden we extra calls aan die specifieke trainingsonderdelen behandelen. Alle groepcalls worden opgenomen en kun je terugkijken wanneer jij wilt. Ook calls toen je nog geen member was.

1-op-1 COACHING

Het meest waardevolle - dit onderdeel is de investering al dubbel en dwars waard - aan de Coobly Academy is 1-op-1 business life coaching. Want de groei van jouw bedrijf is een directe afspiegeling van jouw ontwikkeling als ondernemer.

ONTMOET JOUW MENTOR

Hi, mijn naam is Corien Oenema.

Ik help online programmamakers en online trainers en coaches gestructureerd groeien met hun bedrijf - groeien naar maximale omzet en impact. Zodat je meer vrijheid creëert, meer mensen helpt en meer winst maakt.

Voordat ik mijn online bedrijf startte in 2014, was ik 'traditioneel' offline ondernemer vanaf 2000. Ik runde een succesvol mediabedrijf wat ik vaarwel zei omdat ik een beter leven wilde voor mezelf en mijn naasten. Ik ben mijn nieuwe, 100% online, bedrijf gestart vanuit niets en heb dit volledig ingericht zoals ik dat zelf wilde. Ik ben moeder van 4 kinderen en hecht veel waarde aan harmonie in werk en privé. Ik zie het als mijn missie dat ik jou help datzelfde bereiken. Een fijne combi van succesvol leven en werken. 

Mijn kracht is het simplificeren van je bedrijf en van marketing en sales en heb duizenden online ondernemers geleerd hoe je structureel leads binnenhaalt en hoe je die omzet in klanten, zonder frustraties of overweldigd te zijn. Daar bovenop biedt ik kennis over moderne schaalbaarheidstechnieken.

Maar, ik zal je een geheim verklappen, de echte groei komt uit jou! De ondernemer. Ik help jou met persoonlijke groei en ontwikkeling en dat is mijn ‘geheime saus’.

Graag help ik jou met betere, gestructureerde, resultaten met je bedrijf, meer omzet en meer impact, zonder dat je meer en harder werkt.

Doe je mee?

EARLY BIRD ACADEMY

Klaar voor transformatie?

 

Wanneer jij klaar bent om ‘all in’ te gaan en het bedrijf én leven te creëren wat je altijd al wilde, dan ben je op de juiste plek.

De Coobly Academy is de oplossing voor alle losse onderdelen die je voorheen al hebt geprobeerd. De Coobly Academy is anders dan alles wat je voorheen al hebt geprobeerd. Het grootste verschil zit in de persoonlijke aanpak, die krijg je - zoals jou door Coobly wordt aangeboden - nergens.

Je krijgt daarvoor de meeste training. De meest coaching. Dan waar dan ook. Bij wie dan ook. Zonder twijfel.

Meld je hieronder geheel vrijblijvend aan en je ontvangt aanvullende info over de Coobly Academy met alle tijdelijke Early Bird voordelen...

EARLY BIRD ACADEMY

WAT ANDEREN ZEGGEN

Vervijfvoudiging van mijn omzet!

Wikje de Roos

Corien is dé Nederlandse pionier online ondernemen!

Eva Brouwer

Enorme opschaling door versimpeling!

Jeanet Bathoorn

MEEST GESTELDE VRAGEN

Bekijk het antwoord door op een van de vragen te klikken

Klik hier en doe mee met de Coobly Academy

EARLY BIRD ACADEMY