GRATIS BOEK

3 Leestips voor ondernemers, plus een bonustip

pro-tip

Wat hebben deze drie zeer succesvolle ondernemers, Mark Zuckerberg, Elon Musk en Waren Buffet, met elkaar gemeen? Ze weten dat ze slimmer moeten zijn dan hun concurrent en om dat te worden lezen ze zich ‘te pletter’. Nog altijd.

Het moment dat jij als online ondernemer denkt alles te weten, is een levensgevaarlijk moment. Dan stopt namelijk je ontwikkeling. Terwijl een keiharde voorwaarde om te overleven en succes te hebben is levenslang leren. Het lezen van boeken is een van de snelste methodes om dat te doen. 

Wat moet je dan lezen? Vraag je je af. Nou, je moet helemaal niets. Maar als ik het voor het zeggen had, begon je met deze boeken die ik speciaal voor jou heb samengesteld. Wat mij betreft zijn die een absolute aanrader, of beter nog, een must read, voor de online ondernemer. Ze helpen je met ondernemen in crisistijd, met online invloed en met je money mindset en mindfulness. Plus, een bonustip die jou helpt met het starten en met alle ingrediënten van een succesvol online bedrijf.

 

Overzicht interview

>> Waarom het lezen van boeken een van de snelste methodes is om je te ontwikkelen

>> Waarom het stoppen van leren gevaarlijk is voor jou als ondernemer

>> Leestip over ondernemen in crisistijd

>> Leestip over online invloed

>> Leestip over de perfecte combinatie van je money mindset en mindfulness

>> Bonustip over het starten van je eigen online bedrijf en welke ingrediënten zorgen voor succes

 

Bekijk het complete Coobly TV interview

  

Beluister het interview op de Coobly Podcast

 

Links uit deze aflevering

>> Succesvol Ondernemen in Crisistijd van Femke Hogema

>> Online Invloed van Joris Groen en Bas Wouters

>> Moneyfulness van Michael Keet

>> Compleet handboek online ondernemen In De Wolken van Corien Oenema

 

Plaats je reactie

Ben jij ook nooit uitgeleerd en uitgelezen en heb je een mustread voor ons? Deel je leestip met ons door het plaatsen van je comment onder de video op ons Coobly TV YouTube kanaal, want daarmee inspireer jij weer andere professionals.

 

Pro-Tip! 

Wanneer je waarde haalt uit de Coobly TV en Podcast afleveringen, dan nodig ik je graag uit voor de Coobly Academy.

Dat is mijn maandelijkse trainings- en coachingsprogramma. Waar we al deze kennis en materie verder bestuderen én implementeren, met 1-1 business-life coaching, online trainingen en wekelijkse groepscoaching.

Zodat jij als ondernemer groeit en je bedrijf groeit naar een hoger niveau.

Ik vind het super gaaf wanneer je meedoet en ik kijk uit naar je komst!

Corien Oenema

START ACADEMY

Waardeer, Recenseer & Abonneer


Ik ben super fan van de Coobly Podcast. Ik luister ze allemaal.” <- Jij ook? Neem direct een abonnement op de Coobly Podcast en mis geen enkele aflevering.

En, wanneer je dan toch op iTunes zit... laat alsjeblieft een 5* en positieve recensie achter. Dit helpt ons meer mensen - zoals jij - bereiken en helpen op hun online ondernemersreis richting vrijheid. Klik hier, scroll naar beneden, klik op ‘recenseer’ en selecteer ‘schrijf review’. Graag lezen we wat jou het meeste inspireert van de Coobly Podcast.

Mocht je dat niet al gedaan hebben, abonneer op het Coobly YouTube kanaal. We plaatsen regelmatig bonus video’s die je zonder abonnement waarschijnlijk mist.

Mis geen enkele aflevering en altijd als eerste op de hoogte zijn van alles wat Coobly aanbiedt dat jou helpt op jouw reis richting ondernemersvrijheid! Schrijf je hier in voor Coobly Updates.

* Je kunt op ieder moment je gegevens wijziging of uitschrijven

Meer Afleveringen >>

Ondernemer en bestseller auteur Femke Hogema deelt tips over succes...

3 Leestips voor ondernemers, plus een bonustip

Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

JOUW KICKSTART NAAR IMPACT, GELUK EN VRIJHEID!

 

Jij wilt een complete handleiding met stappenplan over hoe jij het internet voor jou aan het werk zet. Je bent starter met je bedrijf, of je wilt je bestaande offline bedrijf transformeren naar het internet, dan is het - tijdelijk gratis - complete Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN, inclusief 30 daagse online cursus, de perfecte start voor jou!

CLAIM GRATIS BOEK