GRATIS BOEK

Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

interview

Deze aflevering van Coobly TV brengen wij inspiratie met het ondernemersverhaal van Anne Vrieze. Anne is online ondernemer, eigenaar/directeur online WWZ Academy, initiatiefnemer ‘Nieuwe Bezems’ en heeft onlangs haar boek ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’ geschreven.

Anne haar ondernemersreis begon als beleidsambtenaar in het sociaal domein, totdat er een moment kwam dat Anne dacht ‘nu is het genoeg geweest’. Ze nam afscheid van het ambtenarenbestaan en koos in 2008 voor zelfstandig ondernemerschap. Dit deed ze in eerste instantie als consulent, waar Anne een prima boterham mee verdiende. Totdat Anne in 2012 geconfronteerd werd met een hernia. Wederom dacht Anne ‘dit moet anders’. Ze ging zich verdiepen in online ondernemerschap, in de verschillende verdienmodellen en kwam tot de conclusie dat ‘residueel inkomen’ het beste bij haar paste.

Anne zette in 2014 haar eerste verkooppagina live voor een training die er - volgens het principe van Marie Forleo ‘Start Before You’re Ready’ nog niet was… en direct kon Anne aan de slag want haar eerste online academy klant was direct een feit.

Fast Forward van 2014 naar nu: Anne heeft onderhand een 500 consulenten online opgeleid en runt samen met haar virtuele team haar bedrijf Online WWZ Academy.

Om het sociale domein nog meer te voorzien van informatie en inspiratie richtte ze de beweging ‘Schone Bezems’ op en schreef Anne het boek  ‘Gezond Verstand in het Sociale Domein’. Het geplande offline boeklanceringsfeest kon wegens Covid-19 niet doorgaan, maar flexibel en innovatief als Anne is, werd er een online boeklanceringsfeest gehouden! Waarvan Anne in dit CooblyTV interview zegt: ‘Daarna had ik eigenlijk het zelfde warme en enthousiaste gevoel wat ik anders altijd heb na een live event’.

Laat je inspireren door Anne Vrieze en ga een stukje met haar mee op haar online ondernemersreis.

 

Overzicht interview

>> Waarom het boek ‘Gezond Verstand  in het Sociale Domein’ er moest komen en wat Anne haar ambitie is.
>> Hoe zij het principe ‘Start Before You’re Ready’ toepaste en waarom dit de juiste methode bleek.
>> Hoe het online bedrijf van Anne er uitziet, waarmee zij 500 consulenten heeft opgeleid.
>> Wat het verschil is tussen residueel inkomen vs passief inkomen.
>> Lanceringsfeest online! 
>> Waarom ‘implementeren’ het toverwoord is voor succesvol online ondernemen.

 

Bekijk het complete Coobly TV Interview

  

Beluister het interview op de Coobly Podcast

 

Links uit deze aflevering

>> Over Anne Vrieze

>> Boek: Gezond Verstand in het Sociale Domein

>> De Beweging ‘Nieuwe Bezems’

>>  Marie Forleo 'Start Before You're Ready'

>> de Coobly Academy

>> Ben jij net als Anne al zeer succesvol online en wil jij van meer betekenis zijn en meer impact maken met je online bedrijf? Bekijk of de exclusieve Mastermind Coobly Inner Circle het juiste traject is voor jou.

 

Plaats je reactie

Graag lezen Anne Vrieze en ik hoe jij je gezonde verstand gebruikt in jouw bedrijf en of je daar geregeld met een frisse blik, als een nieuwe bezem, doorheen gaat. 

Plaats je reactie onder de video op ons Coobly TV YouTube kanaal, want daarmee inspireer jij weer andere professionals. Zo kunnen we samen als ondernemers verandering brengen en de wereld een stukje mooier maken.

 

Pro-Tip! 

Wanneer je waarde haalt uit de Coobly TV en Podcast afleveringen, dan nodig ik je graag uit voor de Coobly Academy.

Dat is mijn maandelijkse trainings- en coachingsprogramma. Waar we al deze kennis en materie verder bestuderen én implementeren, met 1-1 business-life coaching, online trainingen en wekelijkse groepscoaching.

Zodat jij als ondernemer groeit en je bedrijf groeit naar een hoger niveau.

Ik vind het super gaaf wanneer je meedoet en ik kijk uit naar je komst!

Corien Oenema

START ACADEMY

Waardeer, Recenseer & Abonneer


Ik ben super fan van de Coobly Podcast. Ik luister ze allemaal.” <- Jij ook? Neem direct een abonnement op de Coobly Podcast en mis geen enkele aflevering.

En, wanneer je dan toch op iTunes zit... laat alsjeblieft een 5* en positieve recensie achter. Dit helpt ons meer mensen - zoals jij - bereiken en helpen op hun online ondernemersreis richting vrijheid. Klik hier, scroll naar beneden, klik op ‘recenseer’ en selecteer ‘schrijf review’. Graag lezen we wat jou het meeste inspireert van de Coobly Podcast.

Mocht je dat niet al gedaan hebben, abonneer op het Coobly YouTube kanaal. We plaatsen regelmatig bonus video’s die je zonder abonnement waarschijnlijk mist.

Mis geen enkele aflevering en altijd als eerste op de hoogte zijn van alles wat Coobly aanbiedt dat jou helpt op jouw reis richting ondernemersvrijheid! Schrijf je hier in voor Coobly Updates.

* Je kunt op ieder moment je gegevens wijziging of uitschrijven

Meer Afleveringen >>

Ondernemer en bestseller auteur Femke Hogema deelt tips over succes...

3 Leestips voor ondernemers, plus een bonustip

Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

JOUW KICKSTART NAAR IMPACT, GELUK EN VRIJHEID!

 

Jij wilt een complete handleiding met stappenplan over hoe jij het internet voor jou aan het werk zet. Je bent starter met je bedrijf, of je wilt je bestaande offline bedrijf transformeren naar het internet, dan is het - tijdelijk gratis - complete Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN, inclusief 30 daagse online cursus, de perfecte start voor jou!

CLAIM GRATIS BOEK