GRATIS BOEK

Ondernemer en bestseller auteur Femke Hogema deelt tips over succesvol ondernemen in crisistijd

interview

Volgens Femke moet je juist dat nú - tijdens deze periode van Covid - als zzp’er, jezelf bijspijkeren met lezen, podcasts luisteren. Het hoeft niet eens iets te kosten, ga achter tutorials op YouTube zitten, maar investeer in jezelf en in je ontwikkeling! 

Heb jij soms het gevoel bij de pakken neer te willen zitten en kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken? Dan is dit interview met Femke Hogema een must-watch. 

We bespreken onder andere haar boek ‘Ondernemen in Crisistijd’. In deze uitgave behandeld ze mindset, cashflow en strategieën. Plus, daar bovenop interviewde ze ook nog eens 20 ondernemers en beschreef ze hoe die Covid doorstaan.  

Uiteraard liften we tijdens dit openhartige gesprek ook een stuk mee met Femke op haar eigen ondernemersreis. En hetzelfde enthousiasme wat je leest in haar boek, bracht ze ook mee in dit interview. Femke vertelt over haar eigen bedrijf, hoe ze zelf is begonnen. Maar ook hoe zij zo stoer en slim was om ProfitFirst naar Nederland te halen.

Laat je inspireren door Femke Hogema en ga een stukje met haar mee op haar online ondernemersreis. 

 

Overzicht interview 

>> Hoe het boek ‘Ondernemen in Crisistijd’ tot stand is gekomen

>> Waarom Femke koos voor de drie thema’s: mindset, strategie en cashflow.

>> Hoe je jezelf positief kunt beïnvloeden.

>> Het verschil is tussen ‘schuld’ vs ‘verantwoordelijkheid’

>> Tips voor hoe je nu aan een sterker fundament werkt: met funnels, marketing, switch naar online, boekhouding volgens ProfitFirst.

>> Geld is de zuurstof voor je bedrijf.

Bekijk het complete Coobly TV interview

 

 Beluister het interview op de Coobly Podcast

 

Links uit deze aflevering

>> Femke Hogema

>> Ondernemen in Crisistijd 

>> ProfitFirst

>> Coobly Academy

 

Plaats je reactie

Graag lezen Femke Hogema en ik hoe jij omgaat met deze periode. Hoe jij je mindset weet te sturen, welke strategieën je toepast en hoe het met je cashflow zit, oftewel, hoe onderneem jij in crisistijd. Vertel het ons door het plaatsen van je comment onder de video  op ons Coobly TV YouTube kanaal, want daarmee inspireer jij weer andere professionals. Zo kunnen we samen als ondernemers verandering brengen en de wereld een stukje mooier maken.

 

Pro-Tip! 

Wanneer je waarde haalt uit de Coobly TV en Podcast afleveringen, dan nodig ik je graag uit voor de Coobly Academy.

Dat is mijn maandelijkse trainings- en coachingsprogramma. Waar we al deze kennis en materie verder bestuderen én implementeren, met 1-1 business-life coaching, online trainingen en wekelijkse groepscoaching.

Zodat jij als ondernemer groeit en je bedrijf groeit naar een hoger niveau.

Ik vind het super gaaf wanneer je meedoet en ik kijk uit naar je komst!

Corien Oenema

START ACADEMY

Waardeer, Recenseer & Abonneer


Ik ben super fan van de Coobly Podcast. Ik luister ze allemaal.” <- Jij ook? Neem direct een abonnement op de Coobly Podcast en mis geen enkele aflevering.

En, wanneer je dan toch op iTunes zit... laat alsjeblieft een 5* en positieve recensie achter. Dit helpt ons meer mensen - zoals jij - bereiken en helpen op hun online ondernemersreis richting vrijheid. Klik hier, scroll naar beneden, klik op ‘recenseer’ en selecteer ‘schrijf review’. Graag lezen we wat jou het meeste inspireert van de Coobly Podcast.

Mocht je dat niet al gedaan hebben, abonneer op het Coobly YouTube kanaal. We plaatsen regelmatig bonus video’s die je zonder abonnement waarschijnlijk mist.

Mis geen enkele aflevering en altijd als eerste op de hoogte zijn van alles wat Coobly aanbiedt dat jou helpt op jouw reis richting ondernemersvrijheid! Schrijf je hier in voor Coobly Updates.

* Je kunt op ieder moment je gegevens wijziging of uitschrijven

Meer Afleveringen >>

Ondernemer en bestseller auteur Femke Hogema deelt tips over succes...

3 Leestips voor ondernemers, plus een bonustip

Hoe sociaal ondernemer Anne Vrieze het internet inzet voor succes

JOUW KICKSTART NAAR IMPACT, GELUK EN VRIJHEID!

 

Jij wilt een complete handleiding met stappenplan over hoe jij het internet voor jou aan het werk zet. Je bent starter met je bedrijf, of je wilt je bestaande offline bedrijf transformeren naar het internet, dan is het - tijdelijk gratis - complete Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN, inclusief 30 daagse online cursus, de perfecte start voor jou!

CLAIM GRATIS BOEK