HANDBOEK ONLINE ONDERNEMEN VOOR ZELFSTANDIG PROFESSIONALS  

 

* ONTVANG PRAKTISCHE EN DIRECT TOEPASBARE KENNIS
* IMPLEMENTEER DE CLOUD COMPANY FORMULA IN JE BEDRIJF
* GA IN 7 STAPPEN NAAR IMPACT, GELUK EN VRIJHEID

* BOEK TWV € 20 + CURSUS TWV € 97 = € 117

*** TIJDELIJK GRATIS ***

 
CLAIM GRATIS BOEK

Ben jij er klaar voor om je droombedrijf te realiseren?

 

Dan is dit boek voor jou!

 

Het realiseren van een succesvol online bedrijf is voor veel zelfstandig professionals bij tijden overweldigend, tijdrovend en frustrerend. Hierdoor voel je je als ondernemer niet van voldoende waarde en betekenis, omdat je vindt dat je nog te weinig impact creëert in de wereld, wat je wel graag wilt.

Als ondernemer sinds 2000 en volledig online sinds 2014 geloof ik dat iedereen met een eigen online hoofdkantoor en de juiste mindset ongelimiteerde kansen en mogelijkheden heeft. En met het inzetten van je kennis en vaardigheden, die verandering kan brengen waar de wereld zo naar verlangt. 

Mijn handboek online ondernemen IN DE WOLKEN biedt jou een inspirerende en praktische handleiding voor een betekenisvol en winstgevend online bedrijf. Wat uiteindelijk leidt tot ondernemen waar en wanneer jij wilt, met een bedrijf dat voor jou 24/7 aan het werk is en geld verdient, met het ultieme resultaat: ondernemersvrijheid. 

Met IN DE WOLKEN kun jij in 7 stappen de transformatie maken naar online ondernemerschap en je eigen droombedrijf realiseren.

 

CLAIM GRATIS BOEK

JOUW FORMULE NAAR IN DE WOLKEN

BESTEL BOEK

Ontvang - tijdelijk volledig GRATIS - jouw exemplaar van het Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN

VOLG CURSUS

Het boek zit bomvol praktische tips & tricks, met een complete 30 daagse BONUS online cursus de Cloud Company Kickstart

ERVAAR VRIJHEID

Implementeer de basis business kennis van het boek en de cursus, zodat je bedrijf groeit en jij impact, geluk en vrijheid ervaart

CLAIM GRATIS BOEK

ONTMOET DE AUTEUR

Hi, mijn naam is Corien Oenema en ik help online ondernemers, online programmamakers, online trainers en coaches zoals jij, groeien en opschalen met je bedrijf – naar maximale omzet en impact, zodat je meer vrijheid creëert, meer mensen helpt en meer winst maakt.

Ik ben host van Coobly TV en de Coobly Podcast en heb als trainer en coach onderhand duizenden online ondernemers geholpen met het starten en opschalen van hun bedrijf en met het behalen van hun 100.000  jaardoelstellingen en verder.

Mijn kracht is het simplificeren van je bedrijf en van marketing en sales, plus het implementeren van winstgevende systemen zodat je structureel leads binnenhaalt en deze omzet in klanten, zonder frustraties of overweldigd te zijn. 

Voordat ik mijn online bedrijf startte in 2014, was ik reeds offline ondernemer vanaf 2000. Ik runde een succesvol mediabedrijf wat ik vaarwel zei omdat ik een beter leven wilde voor mezelf en mijn naasten. Mijn online bedrijf startte ik vanuit niets en heb dit volledig ingericht zoals ik dat zelf wilde en ik zie het als mijn missie dat ik jou help datzelfde te doen: succesvol leven en werken vanuit jouw waarden. Mijn ondernemersreis heb ik uitgewerkt in dit Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN.

Persoonlijke details: Ik ben moeder van 4 kinderen en hecht veel waarde aan harmonie in werk en privé en werk daarom maximaal 25 uur per week. Naast business-life coaching met mijn klanten, krijg ik ook energie van wandelen, hardlopen en de Spaanse zon.

Mijn doelstelling is jouw helpen met betere resultaten met je bedrijf, meer omzet en meer impact... zónder dat je meer en harder werkt.

CLAIM GRATIS BOEK

Stop met worstelen en start met ondernemen

 

Ik geloof dat wij, ondernemers met een succesvol online bedrijf, enorme positieve impact kunnen creëren in de wereld, echter dat nog veel te weinig zelfstandigen dat ook werkelijk doen. Want ze houden zichzelf klein en staan zichzelf in de weg richting succes. Hierdoor doen ze niet alleen zichzelf, maar ook hun omgeving, tekort.

 

Daarom deel en verspreid ik mijn kennis via het Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN over hoe succes te realiseren is en hoe het runnen van een modern online bedrijf zowel waarde levert in je eigen bedrijf en in je eigen persoonlijke leven, alsmede in het leven van je klanten.

 

Met als uiteindelijke doel, dat meer ondernemers succes bereiken. Zodat we met zijn allen een rimpel effect kunnen creëren in de wereld, met positieve impact. En samen de wereld een stukje mooier kunnen maken.

CLAIM GRATIS BOEK

Wat krijg ik bij mijn bestelling van het boek?

 

  • meer dan 20 jaar praktisch toepasbare kennis en ervaring
  • case study over wat ondernemersvrijheid echt inhoud
  • downloadable werkboek voor huiswerk en focus
  • 200 pagina’s full colour met lifestyle fotografie
  • Cloud Company Kickstart cursus in het boek
  • downloadable checklist om je progressie te monitoren
  • expert interviews met collega online ondernemers
  • 30 daagse online cursus als extra BONUS bij het boek
  • alle basis kennis als startpunt naar je eigen betekenisvolle online bedrijf
CLAIM GRATIS BOEK

5 STERREN BOL REVIEW

* vlot geschreven

* makkelijk leesbaar

* mooie vormgeving

Werken aan een betekenisvol online bedrijf. Dit is waar dit boek over gaat. Goed geschreven boek vol met tips wat zinvol is als je je eigen business wil opstarten. Ook wanneer je deze al hebt zul je nog voldoende uit dit boek kunnen halen qua tips.

Daarnaast is het boek makkelijk leesbaar en mooi vormgegeven. – Lizzy P.

Bekijk op naar BOL.com

FRANKWATCHING ONLINE TRENDS, TIPS & TRICKS

Opgenomen in de door FrankWatching aanbevolen boekenlijst

Handboek Online Ondernemen

 

Het complete Handboek Online Ondernemen IN DE WOLKEN twv € 20, met bonuscursus de CLOUD COMPANY KICKSTART twv € 97 bied ik jou tijdelijk GRATIS aan.

Het enige wat ik van je vraag is of jij de portokosten van
€ 4,35 voor jouw rekening neemt.

Het boek + de cursus - twv € 117 - is mijn cadeau voor jou!

 

BESTEL GRATIS BOEK