DISCLAIMER 

 

oktober 2015 | [email protected] | KvK 60990171

 

Deze uitsluiting resultaatgarantie is van toepassing op de werkzaamheden van websites en platforms van Co Create Online Business en de aan haar gelieerde ondernemingen en websites.

 

Co Create Online Business geeft op haar websites, blogs, webinars, trainingen, social media kanalen, e-books en nieuwsbrieven en/of andere content voorbeelden van de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien. Co Create Online Business garandeert hiermee uitdrukkelijk niet dat u resultaat zult behalen en/of financieel zult profiteren door ideeën, hulpmiddelen, strategieën of aanbevelingen van Co Create Online Business te gebruiken.

 

Het niveau van succes en welke resultaten u bereikt is afhankelijk van een aantal factoren waaronder, doch niet uitsluitend uw vaardigheden, kennis, kunde, toewijding, netwerk en financiële situatie. Gezien het feit dat genoemde factoren verschillen per individu biedt Co Create Online Business geen garantie op succes of inkomen.

 

De inhoud van websites van derden waarop u terecht komt na het aanklikken van een link op de websites, blogs, webinars, social media kanalen en/of nieuwsbrieven van Co Create Online Business is niet afkomstig van Co Create Online Business, noch reflecteert deze inhoud de visie van Co Create Online Business.

 

Co Create Online Business garandeert in geen geval financiële groei of positieve persoonlijke resultaten na het toepassen van tips, persoonlijke visies, zakelijke visies en/of werkwijzen die op websites van derden worden aangeprezen. Co Create Online Business is nimmer aansprakelijk voor de inhoud van aanbiedingen van derden en/of affiliaties die u kunt aantreffen op websites, blogs, webinars, social media kanalen en/of nieuwsbrieven van Co Create Online Business.